Toepassingen

de technologie in de praktijk

Wat voor toepassingen van AI zijn er binnen je bedrijf?

processen ai

haal het maximale uit je bedrijfs­processen

Beschouw het volgende proces: een werknemer doet gedurende een proces een aantal simpele dingen. Hij zoekt een veld, een bestand of bepaalde data. Geen denkwerk, simpele klikken. Het nabootsen van dergelijk niet-intelligent repetitief werk noem je robotic process automation (RPA). Vervolgens doet deze werknemer iets waar wij mensen goed in zijn, waarbij we onze hersenen moeten gebruiken. We zien bijvoorbeeld een schade, lezen een document of voorspellen dat er een grote order aankomt. De intelligente handelingen die de werknemer tijdens dit proces uitvoerde kunnen we tegenwoordig beter en beter nabootsen met AI. De output die we genereren tijdens deze handelingen worden via een simpele handeling opgeslagen. Deze handeling kan dus opgepikt worden met RPA. Zo kunnen we door de combinatie van RPA en AI een compleet proces automatiseren!​
Robotic Process Automation RPA

slim

lezen

Interpreteer documenten automatisch en haal direct de belangrijke data eruit. Ontzorg jezelf van het manueel verwerken van data in je systemen.

snel

zien

Automatiseer menselijke visuele inspecties en verhoog je efficiëntie en kwaliteit. Analyseer objecten via foto's of video's en verkrijg inzicht in de fysieke eigenschappen van je assets.
artificial intelligence voor bedrijven
Robotic Process Automation RPA

beter

spreken

Direct klaarstaan voor klanten, boost hun betrokkenheid en geef betere service. Gebruik AI om je klanten direct te woord te staan en weet wat je klant wil vóór je ze aan de lijn hebt.

compleet

analyseren

Verkrijg nieuwe inzichten in je data door gebruik te maken van de kracht van AI. Laat data voor je werken in plaats van dat je werkt voor je data!
artificial intelligence voor bedrijven
processen ai

accuraat

voorspellen

Doe nauwkeurige voorspellingen op basis van je data. Onze algoritmes zijn in staat op patronen te vinden in cijfermatige data en hier verbazingwekkende voorspellingen over te doen!

doortastend

beslissen

Data-driven decision making. Oftewel op basis van data een zo goed mogelijke beslissing maken. Wij helpen je om altijd de beslissende beslissing te nemen.
Kunstmatige intelligentie artificial intelligence
gebruik data beter
verhoog service
werk slimmer
stop saai werk

gemakkelijk koppelen aan o.a.

stuur een bericht!

Bericht verzonden!