Toepassingen

de technologie in de praktijk

Hoe zijn AI & RPA toepasbaar binnen jouw bedrijfsprocessen?

AI & RPA voor bedrijven

haal het maximale uit bedrijfs­processen

Heeft de werknemer een simpele taak? Het zoeken van een veld, een bestand of data? Deze niet-intelligente en repetitieve taken kunnen worden geautomatiseerd met Robotic Process Automation (RPA). Heeft de werknemer een taak waarbij hij moet nadenken? Zoals een schade analyseren, document lezen of order voorspellen? Dan biedt Artificial Intelligence (AI) uitkomst. Door de output van deze AI taken te verwerken met RPA kunnen we bedrijfsprocessen dus volledig maximaliseren!
Artificial Intelligence (AI) & Robotic Process Automation (RPA) Producten)

slim

lezen

Interpreteer documenten automatisch en haal direct de belangrijke data eruit. Ontzorg jezelf van het manueel verwerken van data in je systemen.

snel

zien

Automatiseer menselijke visuele inspecties en verhoog je efficiëntie en kwaliteit. Analyseer objecten via foto's of video's en verkrijg inzicht in de fysieke eigenschappen van je assets.
Artificial Intelligence (AI) & Robotic Process Automation (RPA) toegepast
Contact Supplai

beter

spreken

Direct klaarstaan voor klanten, boost hun betrokkenheid en geef betere service. Gebruik AI om je klanten direct te woord te staan en weet wat je klant wil vóór je ze aan de lijn hebt.

compleet

analyseren

Verkrijg nieuwe inzichten in je data door gebruik te maken van de kracht van AI. Laat data voor je werken in plaats van dat je werkt voor je data!
Artificial Intelligence (AI) & Robotic Process Automation (RPA) dashboard
Artificial Intelligence (AI) & Robotic Process Automation (RPA) ontwikkeling

accuraat

voorspellen

Doe nauwkeurige voorspellingen op basis van je data. Onze algoritmes zijn in staat op patronen te vinden in cijfermatige data en hier verbazingwekkende voorspellingen over te doen!

doortastend

beslissen

Data-driven decision making. Oftewel op basis van data een zo goed mogelijke beslissing maken. Wij helpen je om altijd de beslissende beslissing te nemen.
Artificial Intelligence (AI) & Robotic Process Automation (RPA) automatisering
gebruik data beter
verhoog service
werk slimmer
stop saai werk

gemakkelijk koppelen aan o.a.

stuur een bericht!

Bericht verzonden!