over ons

Schakel Tussen Business en AI

Wij zijn supplai

Artificial Intelligence (AI) algoritmes voor bedrijven

over ons supplai artificial intelligence

Jongens met nieuwe technologie

Het Rotterdamse bedrijf supplai is gericht op het implementeren van Artificial Intelligence (AI) algoritmes voor bedrijven die processen efficiënter en effectiever maakt. Deze algoritmes beschikken over de kracht om te lezen, analyseren, voorspellen en beslissen. Hiermee nemen we repetitieve taken uit handen bij de mens, wat de kwaliteit van het werk verhoogt en tijd vrij maakt voor strategische en uitdagende taken. Dit helpt organisaties hun werknemers te laten floreren voor het bedrijf.


Schakel tussen business en AI

Met zowel de werkervaring binnen de logistiek en chemie alsmede de ruime ervaring in AI begrijpen wij precies wat er voor dienstverlenende bedrijven belangrijk is. Dit maakt ons dé sparringpartner om je processen met behulp van deze nieuwe technologie mee te verbeteren.
Zo blijf je de concurrentie voor!

Onze missie

Artificial Intelligence algoritmes voor bedrijven ontwikkelen en implementeren om ze te helpen processen efficienter en effectiever te maken.

Ondernemend

Overal kansen zien, hoe kunnen dingen beter en/of anders? Een vraag die wij onszelf overal en constant stellen.

Toegevoegde waarde

Hoe zorgen we ervoor dat onze oplossingen bedrijven verder helpen? Nederland is een land met veel export dus moeten we de concurrentie in andere landen voorblijven.

Plezier

Je brengt nergens zoveel tijd door als op je werk. De business is belangrijk maar een ongedwongen sfeer net zo! Vanuit ontspanning komen de beste ideeën voort en is er ruimte voor creativiteit.

Trots

Wat wij maken, daar zijn wij trots op! Het is nieuwe technologie. Vernieuwend, veranderend en innovatief.

Ons Team

AA

Chief Technical Officer
AA

BB

Chief Executive Officer
BB
“De zorg en aandacht voor detail die door het hele team van supplai wordt betaald, is echt ongeëvenaard. Het is voor mij geen verrassing dat ze samenwerken met enkele van de marktleiders en wereldwijd toptalent aantrekken ”
Sara de Vos
Klant

Kom in contact met supplai

Neem vandaag contact op en ontdek wat AI voor uw organisatie kan betekenen!