Hi!

wij zijn supplai, de link tussen jouw business en Artificial Intelligence.

We ontwikkelen Artificial Intelligence (AI)-algoritmen en oplossingen die de efficiëntie en effectiviteit van uw workflow en bedrijfsprocessen verbeteren. Onze high-end, state-of-the-art oplossingen stellen ons in staat om medewerkers te ontlasten van repetitieve werkzaamheden. Dit verbetert de werkprestaties en maakt tijd vrij voor meer strategische en veeleisende taken, waardoor werknemers kunnen gedijen in wat ze doen, allemaal in het belang van het bedrijf.

Artificial Intelligence (AI) & Robotic Process Automation (RPA) ontwikkeling

Onze focus ligt op Automatisering

Onze op AI gebaseerde software biedt automatische oplossingen met toegevoegde waarde voor tal van industrieën, van logistiek tot procesindustrie, maar ook voor de bouw en de gezondheidszorg, enz. Onze op AI gebaseerde oplossingen verbeteren de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van alle bedrijfsprocessen. Door hoogwaardige oplossingen te garanderen en ervoor te zorgen dat onze producten optimaal presteren, willen we marktleider worden op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI). We begrijpen het belang van data en we streven ernaar om ijzersterke geautomatiseerde oplossingen te implementeren door de voortdurende ontwikkeling van onze technologische modellen door middel van 'Re-inforced Learning'. Onze oplossingen worden moeiteloos geïntegreerd in uw huidige IT-omgeving en staan ​​klaar om voor u aan de slag te gaan. Ontdek hoe onze AI-oplossingen door uw bedrijf binnen uw sector kunnen worden ingezet!

onze waarden

We leggen een sterke nadruk op klantgerichtheid. We werken er hard aan om de behoeften, situaties, perspectieven en verwachtingen van de klant te begrijpen. Door open te zijn en samen te werken met onze klanten en opdrachtgevers leveren we de beste resultaten. Interactie met onze klanten en klanten vinden we heel belangrijk. We zijn ook zeer toegewijd om oplossingen te bieden voor elke uitdaging die zich kan voordoen, en we komen onze beloften altijd na.

ondernemend

We zijn voortdurend aan het innoveren; ons continu afvragen hoe het beter of misschien anders kan.

waarde creëren

Nederland is een exportland dus zorgen we met onze oplossingen voor een betere concurrentiepositie.

creativiteit

Zorgen dat alle operationele processen soepel verlopen, staat bij onze dienstverlening voorop, maar we geloven ook in het vrijmaken van tijd voor creativiteit.

trots

Wat we maken, daar zijn we trots op! Het is nieuwe technologie. Vernieuwend, veranderend en innovatief.

missie

Digital brains to offload yours. Door Artificiële Intelligentie (AI) algoritmen te implementeren bij bedrijven en bedrijven, helpen we zowel bestaande processen als productiviteit te verbeteren.

visie

Onze visie is om de schakel te zijn tussen bedrijven en kunstmatige intelligentie. We begrijpen hoe processen werken, aangezien we een enorme werk expertise op verschillende gebieden hebben, evenals substantiële kennis van AI. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat de potentie van AI in de praktijk te integreren. Hierdoor zijn wij ook de sparringpartner om met deze innovatieve werkwijze processen te verbeteren. Je bent de concurrentie altijd een stap voor!

Artificial Intelligence (AI) & Robotic Process Automation (RPA) dashboard

de nieuwste technologieën

Onze op AI gebaseerde automatiseringsoplossingen helpen bij voorraadbeheer, magazijnbeheer, poort invoer, gegevensinvoer, voorspellingen, salarisadministratie, audits en bankieren. Voor onze klanten hebben we maar één doel voor ogen: hen helpen hun productiviteit te verhogen.
Artificial Intelligence (AI) & Robotic Process Automation (RPA) toegepast

methodologie

samen groeien

Wij zijn van mening dat het absoluut noodzakelijk is om een partner te zijn die luistert naar de behoeften van de klanten. Er spelen veel factoren bij een innovatietraject; industrie, type bedrijf, procesvorm, cultuur en digitaliseringstrategie. Vandaar onze voorkeur om uw wensen en eisen te bespreken.

Door mee te denken met u, onze opdrachtgevers, lossen wij problemen sneller op. Zo sluiten onze kernwaarden, het creëren van waarde en het daadwerkelijk verbeteren van uw processen perfect op elkaar aan. Dat is de reden waarom wij het liefst in gesprek gaan over wat je behoefte is! We delen graag voorbeeld use cases maar liever luisteren we gewoon naar wat jij als klant wilt. Dit vergroot de duurzaamheid van uw bedrijfsprocessen en maakt tevens de weg vrij voor een langdurige samenwerking!

gecentraliseerd systeem

U verlangt niet naar een nieuw systeem. U wilt ook dat uw medewerkers een begrijpelijke oplossing hebben. We begrijpen het! Daarom doen we er alles aan om data aan te leveren dat deze direct in uw ERP-systeem staan.

Wil je toch toegang tot je data buiten je ERP-systeem? Geen probleem. U kunt eenvoudig gebruik maken van ons cloud-dashboard. U kunt op deze pagina snel alle uitvoer ophalen die door onze algoritmen is gegenereerd. We gebruiken het SaaS-model om alles zo flexibel mogelijk te maken. Dit zorgt ervoor dat onze oplossingen eenvoudig beschikbaar zijn via API’s die gegevens aanleveren op de manier die u kiest.

other AI-based solutions by supplai
talloze mogelijkheden

We ontwikkelen en ontwerpen onze eigen algoritmen en producten. We maken echter gebruik van Google om onze geweldige state-of-the-art goede producten te hosten. Onze algoritmen werken hier snel en veilig. Door een flexibel model te gebruiken, stelt Google ons in staat om snel op te schalen wanneer dat nodig is.

Het is van cruciaal belang om over de nodige middelen, vaardigheden en hulpmiddelen te beschikken om effectief te kunnen werken. supplai biedt een breed scala aan producten, inzichten en diensten om u te helpen bij het plannen, verbeteren en verbeteren van uw bedrijfsprocessen.

het team

Ons team bestaat uit hoogopgeleide specialisten en toegewijde professionals vanuit diverse achtergronden, die bewezen kennis hebben op het gebied van Artificial Intelligence.

stuur een bericht!

Bericht verzonden!