onze oplossingen

Accuraat
  • Algoritmes doen iets altijd hetzelfde. Dit zorgt ervoor dat de menselijke fout eruit wordt gehaald en zorgt voor volledige complicance volgens de laatste regels, ongeacht de industrie.
Samenwerken
  • Algoritmes zorgen ervoor dat data beter inzichtelijk is en herhaaldelijke taken uit handen worden genomen. Dit geeft werknemers de kans zich meer bezig te houden de juiste beslissing te nemen.
Data
  • Krijg toegang tot alle data. Data die normaal niet of te weinig wordt meegenomen. Neem dus voortaan beslissingen met de juiste analyse!
Kosten
  • Supplai zijn algoritmes besparen kosten door de tijd te verminderen die werknemers spenderen aan herhalende taken. Deze besparingen worden geschat op tussen de drie en tien keer de kosten van een implementatie voor AI
Productiviteit
  • Algoritmes werken 24/7 en 365 dagen per jaar. Geen pauzes of vermoeidheid en op ongekende snelheid. Bedrijven kunnen daarom enorme hoeveelheid data of taken naar algoritmes uitbesteden. Dit zorgt ervoor dat werknemers efficienter werken en hun competenties kunnen inzetten voor strategische zaken
Klant ervaring
  • Algoritmes zorgen ervoor dat klanten een persoonlijkere ervaring geven ontworpen voor elk individu. Dit komt omdat een algoritme alle data van alle klanten direct tot zijn beschikking heeft.

Logistiek

Door de kracht van Artificial Intelligence (AI), kunt u zich concentreren op de echte uitzonderingen in uw supply chain. Onze algoritmes helpen om in verschillende processen van de logistiek verbeteringen te identificeren. Krijg alle facetten van de supply chain inzichtelijker en krijg voorspellingen of aanbevelingen die nauwkeurigere beslissingen mogelijk maken.

logistics.warehouse-scaled onze oplossingen
manufacturing-scaled onze oplossingen

Maakindustrie en procesindustrie

Of je nu een klein of enorm productie bedrijf bent, elke fabriek kan door middel van AI enorme stappen maken in betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en veiligheid! Verslim je voorraadbeheer, warehouse management of je leveringsbetrouwbaarheid.

Financieel-scaled onze oplossingen

Financieel

AI voert taken uit die vroeger handmatig door accountants of boekhouders werden uitgevoerd. Denk hierbij aan gegevensinvoer, verificaties, belastingen, salarisadministratie, audits en bankieren. Een stap verder zijn analyses, voorspellingen of beslissingen van financiele prognoses, cashflow, debiteuren beleid, die volledig geautomatiseerd worden met behulp van op AI-gebaseerde technologieën. Verder wordt AI meer en meer toegepast om de klantervaring bij zowel financieel dienstverleners als accountants te verbeteren.

Gezondheidszorg en Farmaceutische industrie

''De mens kan zijn eigen brein niet begrijpen.'' ''De computer kent ons vaak beter dan wij onszelf.'' Quotes die op veel websites te lezen zijn. Beoordelen van data is niet objectief en kwantitatief maar vaak een beoordeling tussen leven of dood. De data is in enorme hoeveelheden beschikbaar en vanwege deze reden wordt AI steeds meer ingezet in de zorg en farmaceutische industrie. Het zorgt ervoor dat beslissingen sneller maar vooral beter en accurater worden genomen.

Dokter-scaled onze oplossingen
retail-scaled onze oplossingen
Retail en groothandel

De fysieke en online wereld wordt steeds meer met elkaar verweven. Wensen en behoeftes zijn niet meer altijd even zichtbaar. Gebruik AI om door middel van online zoekgedrag trends te zien en hierop in te spelen. Houd zicht op je online reputatie, volg social media. Gebruik chatbots. Zomaar wat voorbeelden van waarom AI een (online) retailer of groothandel meer omzet, winst of betere consumentenervaring geeft.

Landbouw, voedsel of veevoeder producenten

Artificial Intelligence in de landbouwsector, kassen-, vee- of voedselindustrie kan bijvoorbeeld worden gebruikt om de kwaliteit te monitoren en te verbeteren. Suggesties kunnen worden gegeven om bijvoorbeeld de kwaliteit te verhogen, ziektes te voorkomen, onkruid te identificeren en efficiënter om te gaan met bewatering. Een van de mogelijkheden op dit gebied is het verkrijgen van inzicht door middel van beeldherkenning. Door met drones over gewassen te vliegen kan realtime inzicht worden gekregen in de staat van de landbouw. Met landbouwrobots en intelligente systemen kan vervolgens automatisch worden gehandeld om de grootste efficiëntie te behalen.

landbouw-scaled onze oplossingen
bouw-scaled onze oplossingen
Bouw

Met 7% van alle werkende mensen in wereld is de bouw een enorme branche. Toch komt de digitalisering en AI minder snel op gang dan in andere branches. Je ziet alleen dat bedrijven die wel durven te investeren enorme voordelen behalen ten opzichte van hun concurrentie. Voorbeelden van AI in de bouw zijn: voorspellen van onderhoud, schade detecteren, veiligheidsrisico's, budget- en deadlineoverschrijding voorspellen en projectplanning. Ook wordt het in de bouw steeds belangrijker analyses en voorspellingen te doen over energieverbruik, milieuvervuiling of CO2-uitstoot.

Overheid en gemeenten

Gemeentes en de overheid kunnen ook verbruik maken van AI. Denk aan camera's die een boot zien aankomen en de brug open kunnen zetten. Camera's in het uitgaansleven die sfeer kunnen meten. Onderhoud door middel van slimme detectie aan straten en stoepen of klantbeleving verbeteren met een chatbot die vragen van bewoners snel afhandelen.

Overheid-scaled onze oplossingen

Artificial Intelligence branche oplossingenBekijk onze Artificial Intelligence branche oplossingen in oa logisiek, productie, zorg en financiele industrie en zie wat AI voor je bedrijf kan betekenen!

Open chat
1
Need some help?
Hello,
Are you ready for a digital robot or do you simply have a few questions?

Feel free to ask us anything you like to know and you can ask us the question in any language you like.