traffic monitoring

bring traffic monitoring to new heights with AI

Automatiseer en versnel het terminal of depot toegangspoort proces. Controleer het containernummer en alle gevarenlabels met supplai deeplearning OCR object detectie.

bewaak en registreer elke beweging op de terminal met OCR

supplai’s traffic monitor algorithm can be used in various types of situations. Deploy our model by camera or drone un order to analyze complex traffic situations on motorways, roundabouts, roads, intersections, interchanges with or without multiple driving lanes or corners with multiple lanes.

container nummer detectie

KWALITEIT

met uiterste precisie

Ons terminal of gate OCR-cameraportaal maakt snelle en nauwkeurige identificatie van verschillende objecten op containers mogelijk bij de poort. Heb je een klant specifieke wens, geen probleem! Laat het ons weten.

SCHADES

stilstand kost een fortuin

Met enorme volumes op de terminal is het lastig om alles te zien. Vaak kunnen foto's achteraf worden terug gezocht. Allemaal erg tijdsrovend.
Voorkomen is wat ons betreft beter dan genezen en dat gebeurd aan de poort! Ons OCR camerapoortaal kan bij de poort ,buiten foto's, ook een schade analyse doen. Zo voorkomt u later ook veel interchange discussies en eventueel onveilige situaties op de weg.
schade detectie containers

compleet

kenteken registratie

Behalve container nummer, gevarenlabel en schade AI algoritmes levert supplai ook kentekenregistratie camera’s om zo een compleet pakket te kunnen aanbieden.
Automatiseer op deze manier je volledige gate proces. 

flexibiliteit

ERP integratie en clouddashboard

OCR output van detecties bij de poort op de terminal of depot wil je op verschillende manieren gebruiken. Supplai biedt integratie naar gate/ERP/TMS en TOS systemen maar ook een eigen cloud dashboard waarin snel en makkelijk output kan worden terug gezocht. 

container detectie

nieuwe inzichten

the sky is the limit

Wat maakt supplai anders? Wij zijn een totaal leverancier van AI en RPA oplossingen. De markt is flink in ontwikkeling en het is belangrijk om een partner te hebben die de brug kan slaan tussen deze innovatieve techniek en de mogelijkheden voor je bedrijf. Hierdoor kunnen we vanuit de behoeftes van je bedrijf, samen verder werken aan nieuwe innovatieve ideeën. Zowel op kantoor als op de terminal of depot.
50 +
containers geanalyseerd
0 +
uur bespaard

gemakkelijk koppelen aan o.a.

send us a message!

Message sent!