Over ons

Wij zijn supplai

Onze oplossingen zijn gericht op het implementeren van Artificial Intelligence (AI) algoritmes bij bedrijven en zo deze processen efficiënter en effectiever maken.

bedrijven kunstmatige intelligentie

De schakel tussen business en AI

Met zowel de werkervaring binnen de logistiek en chemie alsmede de ruime ervaring in AI begrijpen wij precies wat er voor dienstverlenende bedrijven belangrijk is. Dit maakt ons dé sparringpartner om processen met behulp van deze nieuwe technologie mee verbeteren. Zo blijft u de concurrentie een stap voor!

De nieuwste technologieën

Het Rotterdamse bedrijf supplai is gericht op het implementeren van Artificial Intelligence (AI) algoritmes bij bedrijven die processen efficiënter en effectiever maken. Deze algoritmes beschikken over de kracht om te lezen, analyseren, voorspellen en beslissen. Hiermee nemen we repetitieve taken uit handen bij de mens, wat de kwaliteit van het werk verhoogt en tijd vrij maakt voor strategische en uitdagende taken. Dit helpt organisaties hun werknemers te laten floreren voor het bedrijf.
Ondernemend

Overal kansen zien, hoe kunnen dingen beter en/of anders? Een vraag die wij onszelf overal en constant stellen.

Toegevoegde waarde

Hoe zorgen we ervoor dat onze oplossingen bedrijven verder helpen? Nederland is een land met veel export dus moeten we de concurrentie in andere landen voorblijven.

Plezier

Je brengt nergens zoveel tijd door als op je werk. De business is belangrijk maar een ongedwongen sfeer net zo! Vanuit ontspanning komen de beste ideeën voort en is er ruimte voor creativiteit.

Trots

Wat wij maken, daar zijn wij trots op! Het is nieuwe technologie. Vernieuwend, veranderend en innovatief.